Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Antonija Blaće vodit će Big Brother s reperom Sky Wikluhom!

Otkrivena su imena

Antonija Blaće vodit će Big Brother s reperom Sky Wikluhom!

Najveći i najpopularniji reality show ‘Big Brother’ vraća se na velika vrata na RTL Televiziju! Kroz najnoviju sezonu, za koju produkcija naglašava da će biti najurnebesnija do sada, gledatelje će voditi voditeljski par – Antonija Blaće i glazbenik Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh, inače član popularnog srpskog benda Bad Copy.

Ovaj voditeljski tandem ima dugu i zanimljivu povijest u ‘Big Brotheru’. Antonija od 2004. godine samouvjereno vlada ‘Big Brotherom’ što kao njezin stanar, što kao voditeljica, dok je Sky obilježio sezonu srpskog celebrity Big Brothera 2008. godine kada se upisao na listu nezgodnih sugovornika s kojima nema šale jer ima britak jezik. Budući da oboje znaju situaciju u Kući, složili su se da stanarima neće biti lako te da se vesele što će se u Kući sresti nepoznati kandidati jer je Big Brother poznat po tome da od nepoznatih ljudi stvori zvijezde.

- Celebrity varijante nisu toliko zanimljive. Kod nas publika voli gledati neobične ljude više nego estradnjake - zaključila je Antonija i dodala: - Vraćam se kući! Uskoro mi je deseta obljetnica što sam voditeljica i s Big Brotherom ću zaokružiti dekadu.

Sky je u svom stilu istaknuo da će stanari uspjeti ostati u Kući onoliko koliko steknu naklonost gledatelja, a to ovisi samo o njima.

- Oni ako su moroni, to je njihova stvar. Ako su carevi, e, onda super!

Big Brother sprema brojna iznenađenja za kandidate, a audicije su tijekom ljeta održane u Skopju, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Podgorici, Budvi, Sarajevu, Banja Luci  i  Beogradu.

Tko će od 15 tisuća prijavljenih ući u Big Brother kuću, gledajte uskoro na RTL Televiziji!