Big brother 2015 / Novosti

Novosti

'Pogledajte ovaj ples', 'Nebitan si!': prisjetite se najzabavnijih izjava i trenutaka u šest sezona Big Brothera

neki se pamte i danas

'Pogledajte ovaj ples', 'Nebitan si!': prisjetite se najzabavnijih izjava i trenutaka u šest sezona Big Brothera

Kroz kuću Velikog brata prošlo je mnoštvo kandidata i svi su oni bili osebujni. Ali samo se neki od njih pamte i danas...

Pravilo je jedno - u kuću se ne prijavljuju povučeni i plahi ljudi, već oni koji nemaju previše srama. Ni pred drugima, ni pred samima sobom. 

Tek je prva sezona, prije sad već davnih 11 godina, bila nešto odmjerenija, ali kad su drugi vidjeli kako je Saša Tkalčević strpao milijun u džep, krenuo je stampedo. U svakoj su se idućoj sezoni mijenjala pravila i postajalo je sve teže stići do trona.

Ubrzo je jedna stvar postala jasna - ne postaju pobjednici najpopularniji, već oni koji publici daju najviše. Tanja Jovanović, sestra naše poznate plivačice Sanje, nije se proslavila pametnim izjavama ni dobro osmišljenim koreografijama, ali pamti se prekid s Antom koji je stigao pred kamerom. Jasno je kako neke velike intime u Big Brother kući nema. Stanari su nabijeni u malom prostoru, kočnice lako popuste pa se, osim svađa i tučnjava, dosta njih prepustilo i strastima. A kako trast ne pita za godine, najstarija stanarka Elizabeta redovito je skakala na mlađahne stanare. Na kraju ju je strast koja joj je udarila u glavu dovela do toga da je nominirala samu sebe.

Bez obzira tko se sve hvatao, zaljubljivao, rastajao i ponovno mirio pred kamerama, niti jedna ljubavna priča nije bila kao ona balkanskih Romea i Julije, Marijane i Nemeša. Romansa je to koja se, sa svojih pet milijuna zapleta i raspleta, pratila i dugo nakon njihova izlaska u stvarni svijet. 

Već najesen će se vidjeti tko je spreman izdržati tri mjeseca izolacije pod budnim okom Velikog Brata koji vidi baš sve.