Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Darko je pobjednik Big Brothera 2015.!
RTL

Emisija uživo!

Darko je pobjednik Big Brothera 2015.!

Makedonac je u 100 dana boravka u kući stekao najviše simpatija gledatelja i tako osvojio glavnu nagradu od gotovo 100 tisuća eura!

Na pozornici su Darka dočekali bivši stanari, a voditelji Antonija i Sky su mu uručili i plakat koji simbolizira njegovu nagradu, nešto manje od 100 tisuća eura.

Antonija je progasila pobjednika Big Brothera 2015. je Darko Petkovski! Cijelu situaciju je Darko popratio poprilično emotivno te je neprestano plakao. Po posljednji put je prošetao i Big Brother kućom.

Darko i Goran su dobili poseban zadatak. Moraju ostati mirovati mada su im prišli njihovi bližnji. Darku je došao brat i rekao mu da ga voli. Lejla je došla Goranu i poručila mu da izdrži još samo malo jer je uspio izdržati 100 dana. 

Antonija je posjetila bivše stanare u Kući. Aleksandar navija za Gorana, a Luća za Darka. Barbara poziva gledatelje za glasaju za Darka jer smatra da je Goran glumac. Đorđe želi da Goran pobjedi.

Drugi superfinalist koji je napustio show je Ervin, što znači da se za glavnu nagradu bore Darko i Goran. Zadovoljan je boravkom u Kući i sretan je što su o njemu stanari pričali samo lijepo. 

Bivši stanari su u Kući sa Skyem. Zorica je otkrila da se u normalan život vratila već pola sata nakon izlaska iz Kuće, a Mirjana je za stanare pripremila poklone pa je tako za Zoricu donijela sodu bikarbonu, za Barbaru i Tinu silikone, a za Ervina vazelin. Anton popularno zvan Kalabaster je rekao da smatra kako Goran ne zaslužuje pobjedu te da je Barbara bila puno kvalitetniji stanar nego on. Anton je otkrio i da mu se situacija nakon izlaska iz kuće nije promijenila te da ljudi vjeruju da on ima novca i da laže da je beskućnik. 

Barbara je četvrta plasirana u superfinalnoj emisiji i prva je večeras napustila Kuću. Antoniji je otkrila da je sve zadatke u Kući odrađivala profesionalno i sa žarom. Na pitanje o Ervinu Barbara je rekla da je divna i neiskvarena osoba te da nikad nikoga poput njega nije upoznala. I na pozornici je ponovila svoje riječi od ranije da voli dominante muškarce te da je Ervin za nju preblag. Sa Zoricom se planira družiti i nakon završetka Big Brothera. Najteži trenutak u Kući joj je bila situacija s Goranom i svađa koju su imali još na početku showa kada joj je Goran spominjao oca u neprimjerenom kontekstu.

Na glavnoj pozornici su se pojavili i svi stanari u ovoj sezoni, a Antonija je iskoristila priliku i s njima napravila selfie na pozornici. 

Počela je posljednja live emisija Big Brothera u kojoj ćemo saznati tko će od četvero superfinalista odnijeti pobjedu i novčanu nagradu od gotovo 100 tisuća eura. Antonija i Sky su ovog puta publiku pozdravili iz Ispovjedaonice.