Novosti

Novosti

Večeras u 21:30 na RTL-u!
RTL

Veliko finale!

Večeras u 21:30 na RTL-u!

Nakon sedam tjedana izolacije, stanari Big Brother kuće napustit će svoj privremeni dom, a jedan od njih će vrata raja i pakla zatvoriti bogatiji za izdašnu novčanu nagradu. Tko će biti pobjednik nove sezone najvećeg, najzabavnijeg i najpopularnijeg realityja na svijetu, doznat ćete u večeras u 21:30 na RTL-u!

Kako je u domu Big Brothera baš sve neočekivano i ova je sezona donijela brojne obrate, prijateljstva, intimna zbližavanja, suze, smijeh, svađu i zabavu – sve ono što jedan ovakav reality čini neodoljivim i privlačnim. Stanari su tijekom sedam tjedana u Kući boravili pod cjelodnevnim nadzorom 50 kamera i mikrofona koji su pratili svaki njihov pokret i riječ. U tisuću kvadrata svog privremenog doma prije gotovo pedeset dana kročili su Alen Macinić, Branimir Kamber, Dražen Kocijan Kocka, Fabio Čulinović, Ines Huskić, Ivica Trušček, Jurica Pađen, Katja Usenik, Kristina Vukas, Marina Raguž, Rina Dehni, Romano Obilinović, Tamara Posavčić i Violeta Terček. 

Do samog finala ovogodišnjeg izdanja najotkačenije reality franšize na svijetu stiglo je sedmero stanara – Marina Raguž, Rina Dehni, Ines Huskić, Alen Macinić, Fabio Čulinović i Dražen Kocijan Kocka. Dvoje će, na temelju glasanja publike, večeras napustiti show, nakon čega će gledatelji odlučiti o pbojedniku ove sezone Big Brothera. Vremena za glasanje, ovoga puta za svog favorita, a ne za izbacivanje onoga tko im nije srcu dra, neće biti mnogo. Kad se sve zbroji i oduzme, samo će jedna ili jedan od stanara kući ponijeti titulu nove BB zvijezde i ček na izdašan iznos. Iako su stanarima svako toliko na naplatu stizali njihovi 'grijesi', pa se od početne svote od 300 tisuća kuna oduzimao određen iznos za nenošenje mikrofona, nepoštivanje pravila i slično, pobjednicu ili pobjednika će, kad se crta podvuče, i dalje po izlasku čekati lijepa svota. 

Marijani Batinić će i u finalnoj emisijii uživo u studiju društvo praviti stanari koji su posljednji napustili Kuću, a zatim i svi oni koji su proteklih 50 dana u njoj stanovali. Pridružit će joj se i urednik i voditelj Big Brother Magazina, Dorija Klarić, s kojim će uzduž i poprijeko analizirati sva događanja iz doma Big Brothera. 

Tko će biti pobjednik nove sezone Big Brothera, kako će se stanari suočiti s prvim dojmovima po izlasku iz Kuće i tko će ih dočekati kad napuste Big Brother, ne propustite pogledati u velikom finalu showa, večeras u 21:30 samo na RTL-u!

Viber