Novosti

Novosti

Od vražice do miljenice
RTL

ATRAKTIVNA PLAVUŠA RINA DEHNI

Od vražice do miljenice

Atraktivna plavuša Rina Dehni u ovom popularnom Big Brother showu prošla je transformaciju od vražice do miljenice.

Nakon tajlandske avanture, vrckasta Riječanka Rina Dehni, odlučila se vratiti u najslavniju Kuću i to ponovno zbog izazova. Prije početka showa je Rina je priznala da je ništa neće moći izbaciti iz takta, no s tim se baš i ne možemo složiti.

Već pri samom ulasku Rina je bila na mukama zbog svoje tajne misije. Dobila je zadatak da naljuti i razbjesni Ines koja je poznata po svojoj dobroj volji i smirenoj naravi. Nakon što se malo opustila, vražica Rina je počela uživala u svojoj novoj ulozi u sklopu koje je drugim stanarima morala zagorčati boravak u Kući.

Dok su stanari u prvom tjednu njezinog boravka primijetili njezine upitne higijenske navike, ali i upozorili je zbog toga, Rina je pokazala svoje pravo lice. Onda kada je saznala da je to vidjela Ines te priopćila drugim stanarima, Rina joj je iskreno rekla da je iritantna. Sučeljavanje između ove dvije stanarke se nastavilo sve dok one nisu popustile i dale drugu priliku svome prijateljstvu.

Od dana kada je plavokosa vražica ušla u BB kuću uspjela je u svojoj misiji i uvela nemir među stanare. Upravo zbog toga, nezadovoljni stanari su pokrenuli tračanje. Od svih stanara, mladi Fabio nije nimalo skrivao svoje negodovanje prema njoj.

Tijekom njezina boravka u BB kući, provokativna Rina najviše se sučeljavala upravo s Fabijom, ali i Kockom. Dok su ostali stanari smatrali da Rini smeta sve što je zapravo ona sama, ona se s time nije složila i stanarima je dala kreativan nadimak - gnomovi.

Jedno je vrijeme nosila titulu najomraženije osobe u Kući, a njezino ponašanje više nitko nije odobravao i svi su joj stanari otvoreno govorili što misle o njoj i njezinom stavu. Ogovaranje iza leđa, kritiziranje, kukanje, žaljenje i prigovaranje samo su neke aktivnosti kojima se rado bavila plavokosa vražica.

Zadnje dane u Big Brother kući na tapeti su joj bili Ines i Fabio. Rina je bila prva koja je još na početku prognozirala kako se njihovo vjenčanje neće dogoditi, a iako ni danas ne zna pravi razlog, smatra da je u bila u pravu. Otkako se opustila i prestala kritizirati pronašla je zajednički jezik s većinom stanara, a neki su je čak uvrstili i u kategoriju omiljenih ukućana.

Prije početka showa, Rina sebe opisuje kao drugačiju, unikatnu i originalnu što ona definitivno i jest. Zadnji je dan u kući Big Brothera, a hoće li se vrckasta Rina pronaći u užem krugu finalista, saznajte već večeras u 21:30 sati na RTL-u!

Viber