Novosti

Novosti

Sve ljubavi Big Brother kuće
RTL

Sve ljubavi Big Brother kuće

Kroz pedeset dana, koliko je trajao ovogodišnji Big Brother, u Kući su se rađale i nove ljubavi. I dok su neke pukle već u samim počecima, jedna je izdržala do kraja i jača je nego ikada

Prve ljubavne iskrice rodile su se između Tamare Posavčić i oženjenog Ivice Truščeka. I dok je njoj to sve bila samo igra, u kojoj je sudjelovao i sam Big Brother, Ivica je čini se očekivao mnogo više. 
 
Nakon njih amorova strelica je pogodila i Katju Usenik i Branimira Kambera, koji su pred kamerama i stanarima pričali čak i o zarukama. No, čini se kako je to bila samo šala, osobito nakon naprasnog Kamberovog izlaska iz Kuće.
 
Zatim se dogodio ljubavni trokut Kristina Vukas - Fabio Čulinović - Ines Huskić. Kristina je na kraju bila izgurana, a ljubav je nastavila cvati između Fabija i Ines. Njihova romansa trebala je biti okrunjena i vjenčanjem u Big Brother kući, no nakon što ih je Big Brother obavijestio kako moraju sami snositi troškove partyja nakon izrečenog 'da', oboje su odustali. Ipak, nastavili su svoju vezu.
 
Najveća ljubav rodila se između zaručene Marine Raguž i splitskog 'kralja' Romana Obilinovića. Iako se ispočetka donekle opirala, napominjući stalno kako ona ima u vanjskom svijetu zaručnika, Marina je na kraju 'popustila' i učinila Romana najsretnijim čovjekom u Big Brother kući. 
 
Hoće li se njihova ljubav nastaviti i izvan zidina zagrebačkog studija ostaje nam čekati i vidjeti.

Viber