Novosti

Novosti

Zbog čega su padale gorke suze?
RTL

Top pet drama u BB kući

Zbog čega su padale gorke suze?

Kada se toliko različitih osoba nađe zatočeno u jednom prostoru, ne može proći bez drama. Donosimo vam top pet drama iz Big Brother kuće

 
1. Ulaskom u prvi pakleni tjedan, stanari su ostali i bez većine hrane. To je najteže palo bodybuilderici Tamari koja je dignula uzbunu u Kući zbog nedovoljnog unosa proteina u tijelo. Znajući da će joj to usporiti napredak i izgradnju mišića, napravila je pravu dramu koju su popratila i gorke suze.
 
2. U rasplesanom tjednu, Big Brother je odlučio zagorčati život stanarima, pa je odlučio da se vođa plesa mora skinuti u donje rublje prije nego što se odjene u kostim. Kada je Violeta čula tu vijest, toliko se uzrujala ad je ljuta i uplakana došla u ispovjedaonicu ne bi li se požalila Big Brotheru i upozorila ga da ukoliko će nastaviti to zahtijevati i od nje, neka je izbaci iz Kuće.
 
3. Iako su bili u rajskom tjednu, to stanare nije omelo da imaju trzavice. Tako se Katja obrecnula na Marinu i Fabija koji su pripremali doručak za sve stanare. Naime, Katja je poludjela zbog loše narezanog ananasa i od toga napravila cijelu dramu.
 
4. Svađe oko manjka cigareta uvijek su aktualne. Kada im je Big Brother napokon odlučio dati novu zalihu, Marina je bila zadužena za raspodjelu. No, budući da je svima, osim Kristini, dala po dvije kutije, pjevačica je počela negodovati. To je čula i Marina pa je Kristinu iza leđa 'počastila' epitetima 'jazavica' i 'glupa blitvarka'.
 

Viber