Novosti

Novosti

Najbolji trenuci u BB kući
RTL

Najbolji trenuci u BB kući

Nakon pedeset dana, koliko su stanari proveli u Big Brother kući, možemo reći kako se tamo svašta izdogađalo. Bilo je lijepih, ali i ružnih stvari, smijeha, ali i suza. Izdvajamo vam pet najboljih trenutaka u Kući

 
1. Tko kaže da je uljepšavanje namijenjeno samo nježnijem spolu? To su dokazali i BB stanari i njihovi gosti. Pa su tako neki čupali obrve, drugi su si sređivali nokte, a brkati Žigo, iz popularnog showa 'Ljubav je na selu', prepustio se Marininim rukama i ispeglao svoj zaštitni znak - brkove! Iako su, prema Marininim riječima, Žigini brkovi 'tvrdi kao žica', uspješno ih je izravnala.
 
2. Čim je ušao, po drugi put u Big Brother, Alen se odmah osjećao kao kod Kuće. Bez imalo srama skinuo se do kraja kako bi se otuširao, a potom je samo zaogrnut ručnikom preko ramena uletio u spavaću sobu i dobro prestrašio, ali i nasmijao Rinu.
 
3. Koga pozvati na rođendanski party, najbolje zna Big Brother. Za svoje dvije stanarke, Rinu i Violetu, naručio je janjca i šampanjac koje je stanarima donio, iskočivši iz velike torte, ni manje ni više nego Siniša Vuco. Pogađate koga je taj poklon najviše oduševio? Pa naravno, kralja Romana.
 
4. U tjednu kada su se svi svađali, a Katja je napustila Big Brother kuću, njezina otrovna strelica 'pogodila' je Rinu. Njoj je dodijeljena kazna da cijeli tjedan mora čistiti cijelu Kuću, što uključuje jednom dnevno čišćenje wc-a i usisavanja te pranja posuđa nakon svakog jela. Iznervirana Rina nije mogla vjerovati ad će ju netko natjerati da s lijepo uređenim noktima i bez rukavica mora prati iza, kako ih je nazvala, gnomova wc. Big Brother joj se smilovao pa joj je velikodušno poklonio rukavice.
 

Viber