Novosti

Novosti

Dubravka dečkima pokazala tko je glava obiteljske kuće!
RTL

MAMA JE GLAVNA

Dubravka dečkima pokazala tko je glava obiteljske kuće!

Matija, Dubravka, Marijan i Nikola stanari su obiteljske kuće kojima je Big Brother namijenio poseban zadatak.

Oni se, naime, tijekom sljedećih dana moraju upoznati toliko dobro da mogu svakoga uvjeriti kako su uistinu prava obitelj. To znači da moraju osmisliti i proživjeti najvažnije događaje iz njihove obiteljske povijesti, poput prvog susreta, vjenčanja ili rođendana, dokle god budu uspješno glumili obitelj, Big Brother će im dodjeljivati imunitet.

Obiteljska atmosfera u kući osjetila se već prve večeri kada su mama Dubravka, tata Marijan te sinovi Matija i Nikola među sobom raspodijelili prve kućanske poslove, a svi su zaključili kako im nije nimalo žao što su odvojeni od ostalih stanara.

Svoje je dojmove o obiteljskoj kući Big Brotheru ispričao Matija, no naglasio je kako jednog stanara ipak vidi kao vođu njihove male obitelji. ''Definitivno je to Dubravka zbog njezinog snažnog karaktera. Već naređuje kao prava šefica'', rekao je Matija.

A da je Dubravka definitivno odlučila biti prava glava obitelji, pokazala je već prve večeri.

‘’Ovo je prava obitelj i moramo se ponašati tako. Zna se tko je muško u kući, ali ovdje ja vladam! Oko ove teme više nema rasprave’’, kazala je Dubravka, na što je njezin ‘suprug’ Marijan odgovorio jedino što je mogao – potvrdno ‘’da, draga’’.

Hoće li obiteljska atmosfera potrajati i dalje, otkrijte već večeras u 20 sati na RTL-u.

RTLPlay