Novosti

Novosti

Da bi zadivio svoju bivšu djevojku, Luka je smršavio 40 kilograma
Instagram

Ima je 120 kg!

Da bi zadivio svoju bivšu djevojku, Luka je smršavio 40 kilograma

Luka Rok Medunović u Big Brother kuću ušao je predstavljajući se kao veliki zavodnik i šarmer. I ne odustaje od te titule pa se tako i u kući hvali svojih pothvatima, a pokušava zavesti sve cure. No, koliko ima istine u Lukinom „hvalisanju“ provjerili smo kod njegovih prijateljica.

Martina kaže kako se Luka oduvijek hvali da je veliki zavodnik, ali…

„Po svim pričama koje sam čula zapravo i ispada da je Luka veliki zavodnik. On je u društvu uvijek prepoznatljiv, voli biti u centru pažnje i voli reći sve što misli“ kaže Martina te ipak dodaje da bi u kući trebao malo stati na loptu.

„Vjerujem da mu je to hvalisanje obrambeni mehanizam jer on je inače jako drag i veseo, tako da vjerujem da će dogurati daleko ako pokaže svoju drugu stranu“ kaže Martina.

 

Iako se Luka hvali svojim zavodničkim sposobnostima, jedna djevojka u njegovom životu ima posebno značenje. Tu djevojku je zaprosio i mada je prvo pristala, nakon nekoliko dana se predomislila. Iskreno je priznao da je nakon toga bio utučen, čak je i napravio tetovažu njoj posvećenu, a i u kući ponavlja da je ona ljubav njegova života na što su mu stanarke rekle da nikad neće pronaći drugu djevojku nastavi li s tom pričom.

„S tim se slažem, ali ja njega nikad nisam vidjela takvog kakav je bio s tom curom. Bilo je jako ozbiljno i on je htio da to potraje cijeli život“ kaže Martina. Lukina prijateljica Iva pak kaže da je zbog te misteriozne djevojke potpuno promijenio izgled.
„On je imao 120 kilograma, i zbog nje je u samo nekoliko mjeseci izgubio 40-ak kilograma“ kaže Iva no ne otkriva što se dogodilo među njima da su prekinuli.

 

„Bila je to ljubav na prvi pogled. A iako se čini da je u kući bacio oko na Renatu zapravo je Anezi više njegov tip žene“ otkriva Iva.

I ona se baš kao i Martina slaže da Luka može pokazati puno i da je njegov stav zavodnika samo obrambeni mehanizam.

Kako mu ide zavođenje, gledatelji će moći vidjeti već večeras u 20 sati na RTL-u!

RTLPlay