Novosti

Novosti

Anin zaručnik: 'Njezino me ponašanje jako iznenadilo!'

SASVIM ISKRENO!

Anin zaručnik: 'Njezino me ponašanje jako iznenadilo!'

BB stanarka Ana Marković nedavno se zaručila.

Ako je suditi po užarenosti društvenih mreža, Anu Marković čeka dug period u Big Brother kući. Fanovi popularnog reality showa već sada imaju favorita - simpatičnu Bjelovarčanku koja, kako pišu, zna kako se treba zabavljati i ponašati u showu. Isto mišljenje ima i njezin zaručnik Ante Stari, koji je na malim ekranika prati svaki dan i navija za nju.

„Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što nije i što se prilagodila.“, kazao je Ante te dodao da će Ana daleko dogurati.

„Jednog je dana ležala na krevetu i smijuljila se. Nakon što sam je upitao što radi, objasnila je da se prijavila u Big Brother. Pričali smo satima i razgovarali da nije to jednostavno i da je to dug period. Nakon svih razgovora, ona je i dalje imala jednaku želju i sasvim je logičan slijed da se uputila u ovaj izazov, dok sam joj ja velika podrška i oslonac s malih ekrana“, prepričao je Ante, koji misli provesti budućnost sa simpatičnom Anom.

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke, i to 1. rujna prošle godine.

„Ana je počela raditi kao konobarica u klubu gdje sam bio DJ. Tu noć smo se pogledavali i tako je sve krenulo. Već tada sam mogao reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijom osobom!“, zaključuje Ante.

RTLPlay