Novosti

Novosti

Sve zbog tajne obitelji

Duda se okomila na novu stanarku: "Ona je tupa, nema tri daske u glavi!"

Da tajnoj obitelji nije bilo lako smišljati laži kojima će uvjeriti ostale stanare da su doista obitelj, najbolje svjedoči Ljiljanina nesmotrena izjava.

Naime, nova stanarka je pred ostalima izjavila kako je ona trebala biti na Dubravkinom mjestu, čime je dala do znanja da s „BB obitelji“ nešto nije u redu. Marijanu, „lažnom“ tati, sve je to prenijela Anči kako bi njega i Dubravku upozorila kako bi ostali stanari mogli shvatiti da nisu supružnici kako uvjeravaju druge.

Marijan je, naravno, sve to odmah prenio Dudi, ali očito ima problema s imenima pa je svojoj „supruzi“ rekao da je to sve napravila Lidija, a ne Ljiljana. Dudi se nimalo nije svidjelo to što je čula pa je brže-bolje pohitala Big Brotheru u ispovjedaonicu kako bi mu se pojadala.
„Odmah sam je skužila. Ona je tupa, nema tri daske u glavi. Lijepo sam ti rekla da za dobru laž treba imati dobar mozak“, kazala je Duda Bigiju, misleći i dalje da je crvenokosa Lidija to izlanula.

„Ova plava je dovoljno inteligentna, ova starija. Liljana neće ništa reći. Ali Lidija je katastrofa“, komentirala je Duda pa se poprilično iznenadila kada joj je Anči rekla da je zapravo to „blebetala“ Ljiljana, a ne Lidija.

Jesu li stanari razotkrili da Duda i Marijan nisu supružnici i je li Marijan dobio jezikovu juhu zbog krivog prenošenja informacija, saznajte večeras u 21.30 na RTL-u!