Novosti

Novosti

SVE NEGIRALA

Dubravka otkrila Big Brotheru što misli o Lidiji i njezinim teškim optužbama!

Ovih se dana u BB kući najviše govori o optužbama koje je nova stanarka Lidija iznijela na račun Dubravke i Ljiljane.

Lidija je, naime, prije nekoliko dana ispričala Anči i Luciji kako je na suprugovu starome mobitelu prije dvije godine pronašla Dubravkine i Ljiljanine fotografije i poruke, a od te priče ne odustaje pa su i ostali stanari u iščekivanju kako bi saznali nove detalje.

I dok su u blagovaonici Tomo, Lucija, Bojan, Ana i Lidija ogovarali Dubravku i Ljiljanu te se bavili raznim teorijama, Duda se u ispovjedaonici požalila Bigiju.

''Mulja! Ja da se javljam njezinome mužu u nekoj selendri, kao da nemam pametnijeg posla nego slati svoje slike frajerima!'', ljutito je i potpuno izravno kazala 46-godišnjakinja, naglasivši kako je Lidiju namjerno ispitivala o detaljima s navodnih fotografija, no ona se nijednog nije sjećala ili je dala potpuno krive informacije, poput boje Dudine frizure. 

''Ili je došla s takvom namjerom da tu provocira ili ju je netko poslao i dao joj taj zadatak!'', sumnjičava je bila Dubravka pa dodala, ''zašto ste njih dvije doveli, to mi nije jasno, ali da su unijele nered, jesu! Ako su glumice, svaka im čast!''

Što je još Duda otvoreno priznala Bigiju o Lidiji i koji je njezin sljedeći potez, ne propustite doznati večeras u 22:25 na RTL-u!RTLPlay