Novosti

Novosti

Ljubav na slijepo: Ana-Marija priznala Bigiju da joj se sviđa Bojan iako ga još nije upoznala

ljubavne iskrice

Ljubav na slijepo: Ana-Marija priznala Bigiju da joj se sviđa Bojan iako ga još nije upoznala

U Big Brother kući svađe su redovita pojava, ali isto tako i ljubavne zavrzlame.

Iako Bojan, stanar glavne kuće, ni ne zna da u tajnim odajama živi Ana-Marija, njoj to nimalo nije smetalo kada je Big Brotheru u ispovjedaonici priznala da joj se markantni Sisčanin jako sviđa te kako se nada da će čim prije ući u glavnu kuću i upoznati ga.

"Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. To je nedvojbeno i mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti", kazala je Bigiju, a na njegovo pitanje čime je zaslužio tu njezinu naklonost, odgovorila je da su karakterno jako slični i da bi s njim imala o čemu razgovarati, dok bi s ostalima, poput Ane i Ribice, mogla pričati za zabavu i opuštanje. 

Dok su kasnije gledali što rade stanari glavne kuće, u kojoj je Bojan nevoljko komentirao kako će morati prati veš, Ana-Marija je veselo poručila Bigiju da bi mu ona rado oprala veš što je izazvalo smijeh ostalih stanara Big Brother tajne kuće. 

Što se sve događa u Big Brotheru i tko će od stanara reći "zbogom" svojim cimerima, saznat ćete u nedjelju u 20 sati u emisiji uživo na RTL-u!

RTLPlay