Novosti

Novosti

GRIŽNJA SAVJESTI!

Ana-Marija se opravdava Bojanu: 'Oprosti ako sam bila napadna, neugodno mi je!'

Dan nakon ludog tuluma u BB kući i buđenja u Bojanovu krevetu, Ana-Marija je pokušala složiti dijelove slagalice.

Nakon što su joj tijekom jutra svoje svoje viđenje situacije pokušali objasniti Duda i Marin, 30-godišnja je Velikogoričanka ipak odlučila nasamo, oči u oči, porazgovarati s Bojanom.

''Ispalo je da je tu nekakva taktičnost da se ja stvorim tamo'', započela je. ''To je tebi ispalo. Tako je bilo doživljeno s tvoje strane, u tvojoj glavi'', odgovorio joj je Bojan.

''Ja se vraćam večeras u svoj krevet tako da nećeš imati problema sa mnom'', naglasila je, no Bojan joj je objasnio kako su zajedno proveli tjedan dana u nekoliko kvadrata tajne kuće i kako on na njezine postupke ne gleda kao na taktiku i igru.

''Taj dio me mučio jako. Pokušavam se sjetiti što su mi ljudi rekli da sam sinoć radila… Oprosti ako sam u ijednom trenutku bila možda malo napasna ili napadna'', bila je iskrena Ana-Marija pa mu izravno priznala, ''mislim da ću sad pokušati držati malu distancu''.

Kako je Bojan reagirao na njezino priznanje ili je li se raspored spavanja u BB kući uistinu promijenio, ne propustite doznati večeras u 22:35 na RTL-u!

RTLPlay