Novosti

Novosti

IMAJU PRILIKU ZASJATI NA POZORNicI!

Stanari oduševljeni novim tjednim zadatkom 'BB Hrvatska talent show'

Trinaest stanara podijeljenih u četiri grupe imaju samo jedan cilj – stati na pozornicu sljedeće nedjelje i zasjati kao nove pjevačke nade.

„Dragi stanari, idući nedjelje, 8. travnja očekuje vas najspektakularniji tjedni zadatak dosad, a zove se Big Brother Hrvatska talent show!“, najavili su Lucija i Tomislav stanarima, nakon čega je uslijedio pozitivan vrisak!

Naime, stanari će postati natjecatelji u tom glazbenom spektaklu koji će se održati iduće nedjelje u Big Brother emisiji uživo.

„U nedjelju ćete pred cijelom Hrvatskom pokazati svoje umijeće u pjevanju i plesu. Borit ćete se za laskavu titulu pobjednika. Nastupat ćete u četiri grupe. Pobjednik će dobiti najveće privilegije, a svaku grupu očekuje posebna nagrada.“, pročitala je Lucija BB pismo.

Tako prvu grupu čine Lidija, Ana, Marijan i Orky, koji će pjevati i plesati uz veliki Tajčin zarazni hit „Hajde da ludujemo“  te Abbinu pjesmu poletnog i zaraznog ritma „Waterloo“.

Drugu grupu čine Lucija, Ana-Marija, Antonio i Bojan, koji će svoje pjevačke sposobnosti pokazati kroz pjesme „Singing in the rain/Umbrella“ te u velikom duetu „Ima li nade za nas“ Anđele Kolar i Dražena Zečića, u kojem moraju imitirati spot pun emocija koji priča snažnu ljubavnu priču.

Treću grupu čine Anezi i Tomislav, koji će pjevati i plesati uz drugi najveći hit Whitney Houston „I wanna dance with somebody“ te pjesmu „Ja sam za ples“ grupe Novi fosili.

Posljednju, odnosno četvrtu grupu čine Karla, Bogo i Marin, koji će izvesti „Despacito“ Luisa Fonsija i Daddyja Yankeeja, koji je srušio sve rekorde na Youtubeu, te pjesmu Jelene Rozge „Tsunami“, ćime su bili vidno oduševljeni.

Odmah nakon čitanja teksta zadatka, stanari su počeli smišljati koreografije i Big Brotheru obećali pravi spektakl. Kako izgledaju njihove pripreme i jesu li stanari zadovoljni pjesmama i kolegama iz grupe, doznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:05 sati na RTL-u!

RTLPlay