Novosti

Novosti

Max zauvijek napustio BB kuću, borba spolova završila bez pobjednika, a Lucija i Antonio četvero stanara spasili od nominacija!
RTL

NAPETA VEČER

Max zauvijek napustio BB kuću, borba spolova završila bez pobjednika, a Lucija i Antonio četvero stanara spasili od nominacija!

Večeras nas očekuju nova iznenađenja i rješavanje zagonetki koje je pripremio Big Brother.

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu zanimljivu večer - netko će od nominiranih zauvijek napustiti show, a vođe timova, Lucija i Antonio, snage će odmjeriti u napetoj odlučujućoj borbi, koja pobjednicima donosi imunitet!

Antoniji su se na pozornici pridružili prijatelji BB alfa, Lucije i Antonija, koji su kratko prokomentirali njihov boravak u kući. I dok je Lucijina prijateljica Mare kazala kako Splićanka uvijek ide ''u glavu pa kud puklo'', Antonijev prijatelj Marko priznao je kako Antonio u vanjskome svijetu inače nije toliko emotivan.

Antonija se zatim po prvi put večeras javila stanarima kako bi vođama timova obznanila da je pred njima završna borba, a zatim ih prepustila BB-u, koji je Luciju i Antonija pozvao u dvorište.

Njihov prvi zadatak je proći poligon s pladnjem i čašama u ruci. No da sve ne bude tako lako, Antonio će to pokušati učiniti u štiklama, a Lucija u kopačkama! Ukoliko padnu s grede ili im se neka od čaša razbije, moraju se vratiti na početak i krenuti iznova. Spretnija i sretnija ovog je puta bila Lucija, koja je djevojkama donijela novi vrijedni bod! Ukupni rezultat trenutno je 8:7 za ženski tim. 

Sraz se nastavlja, a idući izazov vrlo je jednostavan - pomoću slamčice alfe moraju popiti kriglu piva. Iako uvijek borbena, Splićanka, koja je već nekoliko puta priznala da ne pije pivo, ovoga je puta potpuno odustala od borbe pa je Antonio bez previše muke donio izjednačenje muškome timu.

U trećem zadatku alfe moraju što prije pojesti tri kuglice sladoleda koje se nalaze na tanjuru na stolu, dok su im ruke pritom iza leđa. Napetosti nije nedostajalo, no zbog niza nepravilsnosti koje su primijećene kod oba tima, BB je odlučio kako će oba tima dobiti po bod.

Uslijedio je odlučujući okršaj koji donosi pobjedu i imunitet! Staviti primer, konturirati obraze, naglasiti obrve, nanijeti highlighter pa sjajilo - bili su zadaci koji možda zvuče tipično ženski, no Antonio se hrabro uhvatio u koštac s njima, pa je BB ponovno dodijelio po bod i muškom i ženskome timu.

Big Brother je zatim alfe pozvao u ispovjedaonicu kako bi im priopćio zanimljive vijesti.

S obzirom da je rezultat izjednačen, odluku o nominacijama BB je prepustio isključivo vođama timova. Lucija može spasiti dva muškaraca, a Antonio dvije žene.

Antonio je odlučio spasiti Luciju i Anezi, a Lucija je odabrala Antonija i Orkyja te tako jedino oni neće biti nominirani sljedeći tjedan!

Antonija je najavila kako je vrijeme za još jedno iznenađenje - Mare i Marko večeras će imati priliku ući u kuću! No, kako bi stvari bile zanimljivije, Mare će dobiti priliku dvije minute provesti s Antonijem, a Marko s Lucijom!

Mare se u dnevnom boravku susrela s iznenađenim Antonijom te mu predala pismo namijenjeno Luciji koje mora sakriti sve dok im BB ne dopusti drugačije, ali ga i savjetovala kako bi se do kraja showa trebao ponašati prema njezinoj prijateljici. Marko se u isto vrijeme pridružio šokiranoj Luciji u ispovjedaonici gdje joj je predao narukvicu za Antonija koju jednako tako mora skrivati.

Antonija se zatim ponovno javila stanarima jer ostalo joj je priopćiti im najvažniju vijest večeri - tko će se zauvijek pozdraviti sa svojim sustanarima. Odlukom gledatelja, show zauvijek napušta 48-godišnji Marijan Lisak - Max

Nominirani sljedećeg tjedna su: Lidija, Nikola, Marin, Ana-Marija, Bojan, Ana i  Tomislav. Podsjetimo, Lucija i Antonio dobili su priliku od nominacija spasiti dva člana suprotnoga tima. Osim što su odabrali jedno drugo, Splićanka se još odlučila za Orkyja, a Križevčanin za Anezi.

Za sam kraj, Antonija je najavila novi zadatak koji očekuje stanare - put oko svijeta!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay