Novosti

Novosti

Bivša stanarka potpuno promijenila imidž i zapjevala Bigiju: 'Ti si želja mog života'

NIJE VIŠE PLAVUŠA!

Bivša stanarka potpuno promijenila imidž i zapjevala Bigiju: 'Ti si želja mog života'

BB stanarka odlučila se za veliku promjenu izgleda.

Simpatična Karla Jakelić, koje je gledatelje oduševila svojim pjevačkim sposobnostima, odlučila je u potpunosti promijeniti imidž. Splićanka je tako na svom Instagramu obavijestila obožavatelje da više nije plavuša već je odlučila kosu obojiti u ružičastu boju. Sudeći po komentarima na popularnoj društvenoj mreži, novi izgled se svidio njezinim fanovima.

„Nešto me spopalo! Htjela sam neko osvježenje i drastičnu promjenu pa sam tako došla kod svoje frizerke i tek onda odlučila da želim baš tu boju!“, otkrila je za RTL 19-godišnja Splićanka kroz smijeh i dodala kako u planu ima novi spot o kojem nam još uvijek ne može sve otkriti.

„Naravno, pjesma je vesela i pozitivna, a uskoro ćete je moći poslušati!“, prokomentirala je Karla.

Osim što se mlada pjevačica odlučila za novi imidž, čini se kako joj nedostaje Bigijev glas pa mu je odlučila otpjevati pjesmu „Ti si želja mog života“. Što je sve Karla poručila Bigiju, poslušajte sami u priloženom videu!

„Big Brother“ ne propustite pogledati u 22:05 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay