Novosti

Novosti

PUTOVANJE SE NASTAVLJA!

Stanari se probudili u Brazilu!

BB-ovci nastavljaju svoj put oko svijeta, a ovog puta u zemlju karnevala, nogometa, preplanulih ljepotica, pješčanih plaža i gustih prašuma.

BB-ovci nastavljaju svoj put oko svijeta, a ovog puta u zemlju karnevala, nogometa, preplanulih ljepotica, pješčanih plaža i gustih prašuma.

Da, riječ je o Brazilu, gdje će stanari upoznati namirnice koje dozrijevaju na vrućem tropskom suncu i iskušati recepte za brazilska jela koja se redom spremaju u ritmu sambe.

Nikola je prvi ustao jutros, prošetao kućom pa se vratio u spavaću sobu gdje je najavio stanarima da se nalaze u Brazilu. Poslije njih, Marin i Ana-Marija, puni elana i veselja rekli su stanarima da ih u dvorištu čeka šank na kojem će, kako pretpostavljaju, zasigurno uživati u koktelima.

BB je pozvao u ispovjedaonicu Anezi, Nikolu i Bojana. Nakon što je Bigi vidio da Sisčanin nije dobre volje, upitao ga je što bi htio raditi.

„Ja bi ljubio Brazilke!“, rekao je Bojan na što su Anezi i Nikola prasnuli u smijeh.

Život stanara u Brazilu ne propustite pogledati u dnevnoj emisiji od 21:50 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay