Novosti

Novosti

Top 5 emotivnih trenutaka: Evo zbog čega su padale gorke suze!

OVO ĆE SE PAMTITI!

Top 5 emotivnih trenutaka: Evo zbog čega su padale gorke suze!

Red svađe, red ljubavi, red suza… Sve je to normalno u Big Brother kući, štoviše, bez toga bi bilo dosadno. Mi vam donosimo top 5 suza koje će se sigurno pamtiti u ovoj sezoni Big Brothera.

Na samom vrhu naše ljestvice definitivno su suze Antonija Benčaka, kojeg je Big Brother odlučio raznježiti posebnim poklonom. Naime, Bigi mu je u ispovjedaonici ostavio malenog medvjedića s dudom, Tomin privjesak, a nakon što je to mladi Križevčanin primijetio, zastao je i počeo plakati.

Drugo mjesto naše ljestvice zauzima još jedan emotivan trenutak u ispovjedaonici no, ovog puta Orkyjev. Naime, Bjelovarčanin je ušao u ispovjedaonicu, a čim je ugledao velikog medu Branislava i pročitao Tominu poruku, nije mogao kontrolirati emocije niti zaustaviti suze.

Treće mjesto zauzela je Ribica, koja je pustila suze za svoje dvije djevojčice, dok ju je Lucija pokušala smiriti.

Oku Big Brothera nisu promakle ni Anezine suze, koja se osamila u sobi i iskreno zaplakala dok su svi stanari uživali na BB tulumu.

Posljednje mjesto naše ljestvice zauzele su suze Velikogoričanke Ana-Marije Brdek, koja nije mogla kontrolirati emocije, a utjehu je tražila u Lidijinom i Karlinom zagrljaju.

Novosti iz Big Brother svijeta ne propustite pogledati večeras od 21:50 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay