Novosti

Novosti

Zvuci Južne Amerike

Vrijeme je za limbo! Ovako su se stanari snašli u popularnom plesu

Većini stanara dan je počeo u šarolikom Brazilu, a brzo su se i rasplesali.

Popularni limbo bio je prvi zadatak za stanare u kojem su uživali na ritmove Južne Amerike.

"U limbu se natječe svaki tim pojedinačno. Kada svaki tim dođe do svoga pobjednika, pobjednici se bore jedan protiv drugog. Pobjednik je član i predstavnik tima koji je došao najdalje na limbo poligonu.

Cjelokupni pobjednik natjecanja osvaja dva dukata za svoj tim. Drugoplasirani tim osvaja jedan dukat. Ukoliko timovi budu izjednačeni, imaju pravo na još jedan pokušaj. Ukoliko i tada budu izjednačeni, oba tima dobivaju po jedan dukat.

Bitno je da kroz čitav zadatak svaki od natjecatelja pleše uz brazilske ritmove. Cilj je provući se što niže. Kada sruši letvicu, natjecatelj ispada iz igre", objasnio je Big Brother stanarima koji su jedva čekali početi s izazovom.

Kako je protekao cijeli izazov i tko od stanare je pokazao najviše smisla za ples i odnio pobjedu, pogledajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji u 21:50 sati na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay