Novosti

Novosti

Nepredvidivo ponašanje

Stanari tvrde da Bojan potpuno gubi kontrolu

Ponašanje u Sisčanina posljednje vrijeme zabrinjava BB-ovce.

Lidija, Anezi, Nikola, Lucija i Antonio u dnevnoj sobi razgovarali su o Bojanovom ponašanju. "Jesi ti čula kad se on izderao na mene vani? Potpuno je izgubio kontrolu! Rekao mi je da više neću sudjelovati niti u jednom zadatku", rekao je Antonio.

"On je to rekao, a tko je on?! Do ovdje smo čuli kako se dere", rekla je Ribica, a Lucija je otkrila da ga je čula koliko je vikao iako se tuširala.

U međuvremenu, Ana-Marija i Bojan razgovarali su u dvorištu, a ona je željela znati kako se osjeća. "Okej sam, neću ostati istraumatiziran ali ne znam... Sve je kako treba biti, ali nije kako ja želim", otkrio je konobar i nadodao da nije Don Quijote da se bori s vjetrenjačama. "Možda sam lud, ali nisam glup", rekao je Ana-Mariji.

Hoće li stanari riješiti nesuglasice s 34-godišnjakom te čiji savjet će poslušati, doznajte u dnevnoj emisiji u 21:45 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay