Novosti

Novosti

TOP 3!

Donosimo vam tri velike rasprava Bojana i stanara

Prisjetite se koji su Bojanovi konflikti sa sstanarima obilježili ovu sezonu popularnog showa Big Brother.

Jedna od onih koju definitivno pamtimo je sukob između Bojana i Ana-Marije. Zbog nesuglasica unutar tima "Glee" Ana-Mariju je ponovno isprovocirala Bojanova reakcija. "Joj, ne mogu, naživcirala sam se, ne da mi se raspravljati s kretenom!", rekla je. Siščanin je odmah burno reagirao i povikao odnosi li se njezina reakcija na njega.

Iako je Lucija od ulaska u kuću imala brojne konflikte i nesuglasice s Antonijem, primijetila je da se Bojan pogrešno ponaša prema Ana-Mariji te mu udijelila pokoji savjet, no Sisčanin ga nije baš htio prihvatiti.

Treći po redu definitivno je dan kada se Bojan vratio iz tajne kuće u glavnu kuću kod svih stanara. Svega nekoliko trenutaka nakon što je Bojan zajedno s Antonijem ušao u Big Brother kuću, Ribica ga je pitala zašto se nije htio pozdraviti sa stanarima na što se on očito naljutio. 

Ponašanje u Sisčanina posljednje vrijeme zabrinjava BB-ovce, koji su neki dan ustvrdili da Bojan gubi kontrolu. Je li tomu tako, doznat ćemo u novim epizodama Big Brothera na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay