Novosti

Novosti

ANKETA: Koje vam je putovanje bilo najbolje?

PUT PUTUJU!

ANKETA: Koje vam je putovanje bilo najbolje?

Tijekom čitavog tjedna BB kuća postala je ''svijet u malom'', a uzbuđenja i dobre zabave nije nedostajalo.

Stanari su se tako svaki dan budili u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je bilo da moraju poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze. 

Prva destinacija na redu bila je Zemlja Izlazećeg Sunca. Japan je zemlja poznata po sushiju, sumo-borcima, kimonima i haiku poezija i upravo su te običaje stanari morali poštovati.

Koje vam je putovanje bilo najbolje?

  •   13% (24) Texas
  •   5% (10) Kenija
  •   61% (114) Brazil
  •   7% (13) Island
  •   14% (26) Japan
Glasovanje je završilo

Drugo jutro stanari su se probudili na Divljem zapadu gdje su se, u ulozi kauboja, natjecali i u jahanju bika, ali i uvježbavali su svoje prve country korake.

Nakon Dalekog istoka i Divljeg zapada, stanari su otputovali u kolijevku civilizacije - Afriku. BB-ovci su tako nastavili putovanje i našli se u Brazilu, gdje su upoznali namirnice koje dozrijevaju na vrućem tropskom suncu i iskušali recepte za brazilska jela koja se redom spremaju u ritmu sambe.

Za kraj njihovog putovanja, Bigi im je omogućio da posjete zemlju gejzira, vulkana i patuljaka - Island, gdje su svako malo morali pjesati na Bjorkine pjesme.

Koje je vama putovanje bilo najbolje? Svoj odgovor zabilježite u našoj anketi!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay