Novosti

Novosti

Stanari su ovog tjedna krenuli na put oko svijeta!

BB RAZGLEDNICE

Stanari su ovog tjedna krenuli na put oko svijeta!

Prošlo je čak 86 dana otkako su BB stanari uselili u najpoznatiju kuću u Hrvatskoj, no prošlog su je tjedna nakratko napustili jer su se uputili na put oko svijeta!

''Put oko svijeta'' naziv je tjednog zadatka koji je iza stanara BB kuće. Oni su se, naime, čitavog prošlog tjedna budili u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je da su morali poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze. 

„Vaš je zadatak napustiti Hrvatsku i uputiti se na put oko svijeta. U tuđini vas čekaju mnoga iskušenja i neće vam biti lako. Istovremeno ste suputnici i suparnici'', glasio je tekst zadatka koji je stanarima pripremio BB.

Tako su redom posjetili Japan, Teksas, Keniju, Brazil i Island, pritom su kušali njihova tipična jela, zaplesali tradicionalne plesove, ali su se, podijeljeni u tri tima, i borili jedni protiv drugih, sakupljajući vrijedne dukate.

Ulog u ovom zadatku možda je bio i najveći dosad – tim koji na kraju tjedna osvoji naviše bodova, pobjednik je tjednog zadatka i izravno će se plasirati u finalni tjedan!

Putujući po svijetu stanari su se, nedvojbeno, ludo zabavili, a kako su izgledali najluđi trenuci ove BB avanture, prisjetite se u fotogaleriji! 

BB Teksas Ovako je izgledao BB put oko svijeta!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay