Novosti

Novosti

PRIJATELJSTVO IZNAD SVEGA

Prisjetite se najboljih zajedničkih trenutaka Tome i Orkyja

Život u izolaciji ponekad zna biti težak, no sve se može prebroditi uz malu pomoć iskrenih prijatelja. A upravo se pravo i iskreno prijateljstvo dogodilo između 27-godišnjeg Bjelovarčanina i 26-godišnjeg Splićanina. Donosimo vam pregled njihovih najzabavnijih trenutaka!

Da Tomina i Orkyjeva mašta uistinu nema granica, već je naveliko poznato,  a sve podvale u njihovoj režiji zbilja je teško izbrojati! Dvojica sustanara najkreativniji su kada je u pitanju osmišljavanje raznih nepodopština u kući, pa su tako brašno u sušilu za kosu, snijeg u pušionici i krađa tanjura samo neke od njih.

A osim spački, Tomo i Orky zaslužni su i za neke od najemotivnijih trenutaka u cijeloj sezoni BB-a. Iskrene emocije izbile su na površinu kada je, bez Orkyjevog znanja, Tomo prešao u tajni dio kuće, i to baš na Bjelovarčaninov rođendan! No tada mu je odlučio posvetiti dirljivo pismo koje je raznježilo mnoge. „Dragi prijatelju, od srca ti hvala za svaki tjedan u BB kući. Poruči ostalim stanarima da će shvatiti što je glavna nagrada tek kada nađu u tebi ono što sam ja pronašao“, pročitao je Orky, koji nije mogao zaustaviti suze.

A svi još i danas pamte njegovu legendarnu izjavu nakon Tominog povratka u kuću: ''K'o da sam dobio sina! 'K'o da sam osvojio na jackpotu najveći dobitak! Baš sam sretan i oduševljen!''

Dvojica stanara već su puno puta dokazali da je iskreno prijateljstvo u BB kući itekako moguće, a u priloženom videu prisjetite se njihovih najzabavnijih trenutaka! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay