Novosti

Novosti

SJEĆATE LI IH SE?

Prisjetite se najbizarnijih zadataka koje je BB postavio pred stanare!

Stanari u BB kući borave već 86 dana, a tijekom svog boravka u showu prošli su na stotine dnevnih i tjednih zadataka...

Neki od njih bili su emotivni, neki urnebesno smiješni, neki su izazvali različite strahove, no neki su bili toliko bizarni da ih se vrijedi podsjetiti još jednom!

Cijepanje drva, okretanje palačinki, najdulji vrisak, kviz opće kulture i slaganje karte Hrvatske od čačkalica bili su samo neki od okršaja koji su čekali stanare u tjednu obaranja Guinessovih rekorda.

No još je jedan tjedan donio hrpu čudnih zadataka od kojih su mnogi izazvali strah stanara. Jedan od njih je ignoriranje svih nelogičnosti u kući, tijekom kojeg su kuću posjetile nindže, japanski turisti, ali i krava. Bigi je odlučio stanare stavljati i u vrlo neugodne situacije, ali i naučiti ih suočavati se sa strahovima pa je Marina, Karlu i Anu poslao u kuću strave.

Ni u tjednu rušenja stereotipa bizarnosti nije nedostajalo, a bojenje ograde stražnjicom i glumljenje orgazma samo su neke od njih!

Kroz koje su to bizarne zadatke ove sezone prolazili stanari, pogledajte u  priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay