Novosti

Novosti

PRIJATELJSTVO ZAVRŠILO?

Lucija i Ribica više ne mogu pronaći zajednički jezik?

Lucija i Lidija gotovo dva mjeseca bile su nerazdvojne, no već se neko vrijeme da naslutiti da u njihovu odnosu više ne cvjetaju ruže.

Iako je Lucija jednom prilikom Lidiji priznala da smatra kako su jedna drugu upotpunile u ovom showu, njihov odnos ovih je dana daleko od idealnog.

''Problem je u Luciji, eto! Nijedan muškarac neće Luciji ništa reći i nitko se ne usudi ništa reći! Tko je ta Lucija tu da se njoj ništa ne smije reći?!'', ljutila se Ribica prije nekoliko dana kada, zbog Lucijine krađe putovnice, njezin tim nije mogao ''otputovati'' u drugu državu.

Slično je 46-godišnjakinja ponovila i danas u ispovjedaonici kada je Bigiju priznala da je Lucija živcira zbog mnogobrojnih provokativnih pitanja koja joj neprestano postavlja, a ona na njih ne misli odgovarati jer je, kako naglašava, više ne smatra prijateljicom.

Ni Lucija, s druge strane, nije ostala dužna pa je u ispovjedaonici priznala kako ju je od svih stanara upravo Ribica najviše razočarala, kazavši kako sad obraća pozornost na neke detalje u njezinu ponašanju i ne zna je li ona bila takva od početka.

Što su to stanarke otkrile Bigiju, doznajte u priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay