Novosti

Novosti

MOGU LI FUNKCIONIRATI ZAJEDNO?

Lucija i Anezi: Od žestokih svađa do prijateljskih zagrljaja

Kako se boravak stanara u BB kući bliži kraju, tako se, čini se, popravlja i odnos između crnke i plavuše.

Razlika u godinama, drugačiji pogled na svijet ili jednostavno prevelika tvrdoglavost i ponos - što god da je razlog neslaganja dviju stanarki, one međusobnu netrpeljivost nimalo nisu krile!

Iako od samog početka showa Lucija i Anezi nisu imale neki poseban odnos, sve je kulminiralo nakon prvih javnih nominacija i međusobnih prozivanja kada je pala prva žestoka svađa, a stanarke su si s velikim guštom rekle što misle jedna o drugoj.

Nakon toga, uvrede i teške riječi frcale su na sve strane, a Splićanka i Vrsaranka čekale su i najmanju priliku kako bi jedna drugoj mogle nešto predbaciti.

Lucija je čak tijekom jednog od razuzdanih tuluma u kući iskoristila idealan trenutak kako bi se sa sustanarkom Anezi napokon pomirila, no i nakon te geste njihov je odnos ostao uglavnom na ignoriranju i povremenim uvredama.

No ovoga tjedna Bigi je Anezi i Luciju smjestio u isti tim pa su stanarke, čini se, shvatile da ako žele do imuniteta, moraju surađivati.  Prvi zagrljaji u ispovjedaonici, međusobno bodrenje tijekom borbi, ali i trenuci poput zajedničkog plesanja sambe u dvorištu, dokaz su da dvije stanarke ipak mogu funkcionirati zajedno.

Koliko će dobri odnosi uistinu potrajati i mogu li Lucija i Anezi napokon zauvijek zakopati ratne sjekire, doznajte u novim dnevnim emisijama, samo na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay