Novosti

Novosti

TAKTIKE DO POBJEDE!

Svaki stanar u BB kući dijeli isti cilj, ali različite taktike: 'Lucija je samouvjerena, a Ribica se bori svim sredstvima da pobijedi!'

Najpoznatiji reality show na svijetu Big Brother, pod 'budnim okom i uhom' prati svaki korak naših stanara. Iz ove rigorozne sezone, stanari će se morati itekako potruditi ne bi li do finala sačuvali glavnu nagradu, što će samo jedan stanar moći ponijeti sa sobom.

Svaki stanar u BB kući planira svoju strategiju za pobjedu, pogledajte što bi sve oni napravili da bi došli do cilja. Neki bi za pobjedu napravili apsolutno sve, a samu tu činjenicu potvrđuju i naši stanari.

"Lucija je samouvjerena, koliko god ona tvrdila da joj nije stalo do pobjede!", kazao je Bojan u ispovjedaonici Bigiju te dodao da je njemu i Orkyju apsolutno svejedno, a najviše je stalo, kako kaže, 46-godišnjoj Ribici.

"Ona se bori svim sredstvima da dođe do pobjede! Prvo joj je Lucija bila vrh, pa je uredno nominirala Anezi, a sada je se upravo s njom druži!", objašnjava Sisčanin.

Što su sve stanari rekli za svoje kolege, doznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:10 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay