Novosti

Novosti

Bliži se kraj showa

Luce otkrila gdje ju Antonio vodi nakon izlaska iz showa

Vremena u kući sve je manje, a Luce je podsjetila Antonija što će se dogoditi ako pobjedi.

Da vrijeme boravka u kući istječe, osjete svi stanar pa se priče o pobjedniku sve češće provlače kroz razgovore. Lucija, Tomislav i Antonio u dvorištu su razgovarali o tome da bi Križevčanin mogao odnijeti pobjedu.

"Benčak će pobijediti, ljubav moja će pobijediti i onda me vodi na Bora Boru!", zadirkivala je Splićanka Antonija. Svojoj simpatiji odmah je kroz smijeh odgovorio "Vidiš Tomo, kako je ona pozitivna. Misli da nakon što izađemo kroz ova narančasta vrata, da ću ja postojati za nju...", uzvratio je te priznao da se ipak šali.

Lucija se brzo snašla i poručila mu da to i "napravi, ali da je odvede na Bora Boru kako je i obećao". Antonio je pak rekao da je imalo pametan da bi zaista i prekinuo odnos s njom nakon emisije, a Tomo je zaključio: "Da si imalo pametan to bi napravi četvrti dan!".

Kome se smiješi pobjeda, hoće li Lucija dočekati Bora Boru po izlasku, a Antonija mirniji odnos sa svojom Splićankom, ne propustite doznati u dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay