Novosti

Novosti

Razočarala se

Ana u šoku zbog komentara: 'Nisam ovdje zbog novaca!'

Bjelovarčanki se nije svidjelo što je stanari osuđuju da je u igri samo zbog glavne nagrade.

U igri rangiranja stanari su odredili tko od njih najviše, a tko najmanje želi novčanu nagradu za koju se već 86 dana bore u Big Brother kući.

"Iznenadilo me rangiranje jer mogu sa sigurnošću reći da nisam ovdje radi novaca. Nisam se prijavila radi toga... i onda mi dođu dvije ženske (Nikita i Renata) koje su gledale na televiziji u sat vremena što se događa i sada one idu govoriti da sam ja na prvom mjestu kraj Antonija i Ribice", razočarano je ispričala Ana.

Kaže i da je ostala u šoku nakon tih zaključaka, a da ju je najviše razočarala Nikita svojim komentarom. "Gledala je u sat vremena dnevnu emisiju i sad misle da sve znaju. Živcira me to, razumiješ?", rekla je 27-godišnjakinja te nadodala da je u stvarnom svijetu ista kao i kući.

Hoće li Ana, nakon komentara Renate i ostalih stanara, promijeniti svoje ponašanje u kući, pogledajte u dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay