Novosti

Novosti

ANKETA: Što vi mislite, hoće li Ana-Marija i Bojan biti zajedno nakon showa?

tri, četiri, glasanje počelo!

ANKETA: Što vi mislite, hoće li Ana-Marija i Bojan biti zajedno nakon showa?

Nakon što je Velikogoričanka Ana-Marija Brdek zauvijek napustila Big Brother kuću, o odnosu s Bojanom nije htjela puno komentirati, ali je definitivno zaključila da će svakako ostati prijatelji.

Sudbonosni susret u tajnoj kući, izjava ljubavi, toplo-hladne igrice, zavođenje, žestoke svađe i mnoštvo suza - u nešto više od mjesec dana Bojan i Ana-Marija gledateljima su priuštili nekoliko uistinu napetih epizoda.

Nakon što je Ana-Marija napustila Big Brother kuću, istaknula je kako on ima problema s otvaranjem.

Iako Bojan u početku nije ni znao da u tajnim odajama BB kuće živi Ana-Marija, njoj to nimalo nije smetalo kada je Big Brotheru u ispovjedaonici priznala da joj se markantni

Što vi mislite, hoće li Ana-Marija i Bojan biti zajedno nakon showa?

  •   16% (148) Da
  •   84% (789) Ne
Glasovanje je završilo

Siščanin jako sviđa te kako se nada da će čim prije ući u glavnu kuću i upoznati ga. Novi zaplet uslijedio je nakon samo nekoliko dana jer upravo je Bojan bio jedan od stanara koji su prešli u tajni dio, nakon čega u BB kući više ništa neće biti isto! "Tlaka mu je jer je dugo unutra. On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje!", rekla je i dodala kako su razvili svoj odnos koji je postao jači nego prije. Ipak, Antoniji nije htjela otkriti detalje.

Što vi mislite, hoće li Ana-Marija i Bojan biti zajedno nakon showa? Svoj odgovor zabilježite u našoj anketi!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay