Novosti

Novosti

Priče, pričice...

Pogledajte koji su bili najsočniji tračevi u kući!

Dane u izolaciji stanari su redovno kratili tračanjem, a izdvajamo one najzanimljivije.

Do prije tri mjeseca bili su potpuni stranci, a BB-ovci u kući jako su se zbližili. Osim prijateljstava između stanara, bilo je tu i nekih bezopasnih, ali i onih zlonamjernih tračeva.

Bojana i Anezi prve su komentrale tzv. ljubavne zavrzlame u kući i kako bi se mogle prikazivati na van. Zebo je bio prvi stanar koji je naknadno ušao u kući i priznao da mu se ne sviđa Ana. Zajedno s Jurajem komentirao je ulazak Lidije i Ljiljane, a nećemo zaboraviti niti rečenicu: "Što očekuješ od baba, one su najbolji videonadzor". Lucija, Ana i Juraj pokretali su svoje teorije o tajnoj obitelji, a nisu vjerovali u istinitost njihove priče.

Ljiljana je pak Lidiju nazivala povodljivom jer ju je 46-godišnjakinja optužila da se spetljala s njezinim suprugom. Lucija je cijelu situaciju potencirala i poticala Ribicu da se obračuna s Ljiljanom. Dok su Antonio i Bojan znali komentirati da Dubravka laže i manipulira, ona je s pokušala imati bolje odnose sa stanarima u glavnoj kući. Pohvalila je Ana-Mariju zbog prvog flertanja s Bojanom na BB partyju, što se Velikogoričanki posebno svidjelo.

U zadnjem nizu rasprava i tračeva, do nesuglasica je došlo između Lucije i Lidije koje su si potpuno okrenule leđa. Ribica je razočarana u ponašanje Splićanke i uvrijeđena zbog pitanja vara li svog muža u vanjskom svijetu. S druge strane, Lucija tvrdi da tek sada vidi pravu stranu Lidije i da njezino ponašanje postaje sve neobičnije.

Hoće li se do kraja showa mišljenja stanara jednih o drugima potpuno promijeniti, a stvaraju li se novi tračevi, pogledajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay