Novosti

Novosti

'MOUTHGUARD'

Novi zadatak BB stanara nasmijat će vas do suza!

Tijekom novog zanimljivog zadatka, naši su stanari naišli na brojne jezične poteškoće...

''Mouthguard challenge'' zabavna je igra u kojoj su koncentriranost i pažljivo slušanje ključ uspjeha,  a može se odigrati na različite načine. U njoj su danas sudjelovali i BB stanari!

''Pred vama je još jedan način da vratite dio novca u glavnu nagradu! U dvorištu je stol s Mouthguard karticama i svaka od njih na sebi ima dvije rečenice - jednu u gornjem, a drugu u donjem dijelu kartice. Sami se podijelite u parove. Jedan član u paru stavlja Mouthguard u usta i uzima karticu na kojoj su dvije rečenice. Izgovarate samo gornju rečenicu. Uloga druge osobe je da unutar 60 sekundi proba točno odgonetnuti što vi pokušavate izgovoriti. Ukoliko uspije, osvajate 500kn koji će se dodati na glavnu nagradu'', stajalo je u tekstu zadatka.

Novi izazov zabavio je i nasmijao sve stanare, a urnebesnih pokušaja nije nedostajalo! Djelić atmosfere pogledajte u priloženom videu, a pobjednika dnevnog zadatka i najbolje odgovore ne propustite otkriti u novoj dnevnoj emisiji, večeras od 22:05 na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay