Novosti

Novosti

VIDEO!

Prisjetite se najboljih zavodničkih pokušaja naših stanara!

Osim svađanja i tračanja, u BB kući vidjeli smo i poneke iskrene simpatije, ali i pokušaje zavođenja koje vrijedi pogledati ponovno!

''Tko se tuče, taj se voli'' - upravo bi se tako mogao opisati odnos Lucije i Antonija koji traje gotovo od samog početka showa. Red uvreda i ignoriranja, pa red izljeva nježnosti obilježili su njihov boravak u kući, a senzualna masaža nakon žestoke rasprave upravo je jedna takva situacija!

Anezi i Bogu BB je jednom prilikom odlučio počastiti romantičnom večerom u tajnoj kući, a oni su je iskoristili za dijeljenje komplimenata i zavodljivi ples. Poslije romantične večere Splićanin i Vrsaranka završili su zajedno u krevetu, a vrijeme su provodili šaputajući na jastuku.

Tijekom jednog od razuzdanih partyja u kući posebno je opuštena bila Ana-Marija, koja nije propustila priliku još se malo približiti Bojanu, prema kojemu nije krila simpatije, pa je s njim zavodljivo zaplesala. 

Najbolje zavodničke pokušaje iz BB kuće još jednom pogledajte u priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay