Novosti

Novosti

Prepoznajete li bivšu stanarku s fotografije?
Instagram

INSTAGRAM!

Prepoznajete li bivšu stanarku s fotografije?

BB-ovka je objavila na svom Instagram profilu fotografiju iz djetinjstva. Možete li pogoditi o kojoj se ljepotici radi?

Danas ima ružičastu boju kose i savršeno istreniranu figuru. Od malih nogu se bavi glazbom, a svoju ljubav prema istome dokazala je i u BB-u.

Riječ je, pogađajte, o bivšoj stanarki Karli Jakelić koja je sada pokazala javnosti fotografiju iz djetinjstva i otkrila kako je izgledala kao mala djevojčica.

Duga plava kosa, velike smeđe oči i preplanuli ten vidljivi su na malenoj Karli, koja je od malena hvatala mikrofon.

“Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti.”, napisala je bivša BB stanarka u opisu fotografije.

 

Odlukom gledatelja, 19-godišnja Splićanka Karla Jakelić, napustila je Big Brother u jedanaestoj BB emisiji uživo, a u kući je provela nešto više od mjesec dana.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay