Novosti

Novosti

Guru Treba otkrila kako se koji stanar stvarno ponaša!
Instagram

OVO MORATE VIDJETI!

Guru Treba otkrila kako se koji stanar stvarno ponaša!

Nakon izlaska iz izolacije, bivša stanarka odlučila je na svojoj omiljenoj društvenoj mreži otkriti kakvi su BB stanari.

Boravak u BB kući 31-godišnje Ana-Marije Brdek obilježio je ponajprije turbulentan odnos sa Siščaninom Bojanom Mrđenovićem, a nakon svake njihove svađe, s ostalim bi stanarima ulazila u duge rasprave o muško-ženskim odnosima, pokušavajući predvidjeti sljedeći Bojanov korak ili najavljujući vlastiti.

Ovog puta Velikogoričanka nije odlučila analizirati samo Bojanov korak već korak svih BB stanara u kući. Naime, Ana-Marija pod nadimkom „Guru Treba“ na Instagram profilu dijeli najrazličitije životne savjete, a nakon što je napustila BB kuću objavila je kratki video o stanarima.

“Big Brother je definitivno etikiter mog najposebnijeg životnog trenutka do sada! Kroz nadolazeće videose objavljujem zanimljive pojedinosti mojih doživljaja a možda i ukazujem na super duper stvarčice koje zanemarujemo a čarobne su u svakom pogledu! Definitivna strast prema kopanju nosa ponosa je jedna od najneizbježnijih kolektivnih dijeljenja u kući! Znali smo se u dvorištu gotovo svi uhvatiti u druženju i iskopavanju zanimljivosti na vlastitim sobom! U svakom slučaju obožavam sve svoje kopače i nadam se da neće prestati sa tom nadasve zdravom navikom!”, napisala je Ana-Marija ispod objavljenog videa, a što je otkrila svojim pratiteljima o bivšim kolegama, pogledajte sami!

 

A post shared by Ana-Marija Brdek (@guru_treba) on Apr 24, 2018 at 7:26am PDT

 

Velikogoričanka je već u par sati uspjela prikupiti preko 3 000 pregleda, a sudeći po komentarima, obožavateljima se sviđa njezin način analiziranja!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay