Novosti

Novosti

Sve zanimljivije

Dok Bogo piše pjesme, Ana postaje tajni agent!

Bjelovarčanka je dobila novi test, a Nikola se 'bacio' na pisanje tekstova.

Vrijeme u kući Nikola je provodio u spavaćoj sobi pišući pjesmu, a na pitanje Antonija o čemu se radi, nije odgovorio. U međuvremenu Ana je dobila novi test od Big Brothera. Stanarima je trebala u 30 minuta najiskrenije reći što o njima misli. Time je postala tzv. tajni agent kuće, a uspješnim rješavanjem zadataka slijedi nagrada od Bigija.

"Mislim da moraš manje, brate mili, ujutro skričati i pjevati, to me strašno živcira. Sad sam ti ozbiljna, stvarno mi je puna kapa već toga", rekla je Marinu, a Lidiji je poručila: "Trebaš biti jasnija i uvijek reći što misliš, izjasniti svoje mišljenje jasno i glasno."

Mlada Bjelovarčanka, u posljednjem rangiranju proglašena je jednom od najneiskrenijih stanarki, pa se kroz ovaj test nastavila suočavati s ostalim BB-ovcima.

Što je Ani najviše zasmetalo kod drugih stanara, a kako su oni prihvatili njezinu kritiku, doznajte u Big Brother dnevnoj emisiji u 22:10 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay