Novosti

Novosti

Istina na vidjelo

BB-ovci po prvi puta suočeni s Facebook komentarima o njima!

Stanari su nakon mjeseci izolacije, saznali što publika o njima misli.

BB-ovci su se okupili u dnevnom boravku gdje su na plazmi čitali Facebook komentare gledatelja showa. Trebali su pogađati na koga se odnosi komentar te nakon pritiska gljive izreći ime stanara.

"Ana će poslije BB kuće u novi show, Život na vagi. Meni će najviše nedostajati Anino zviždanje i na silu, iritantan smijeh, prosto rečeno - užas", zbog komentara Bjelovarčanka se zarumenila, no nadodala je da komentar ima samo 33 lajkova.

"Ma ovom ne može pomoći niti dr. House", bio je komentar na Antonija, kojem se nije svidjelo kako ga doživljavaju vani.  "Ribica nema niti malkice mozga, ali sposobnost za ogovaranje i uvlačenje u dupe svima, to ima", stanari su pogodili da je gledatelj govorio o Lidiji.

"Tomu treba izbaciti. Lažni pravednik i mirotvorac koji viri iz Lucinog šu**a. Baš je pravi prefrigani igrač. Ima sve simptome da bude pobjednik, ali Bigi moraš srediti da izleti vanka", komentar je iznenadio Tomislava, a Lucija ga se odmah krenula šaliti.

Koji su još komentari gledatelja dočekali stanare i kako su se s njima nosili, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji u 22:10 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay