Novosti

Novosti

VIDEO!

Anezi primila pismo svoje velike simpatije, a Ana i Bogo dočekali članovi obitelji!

Emotivno putovanje Anezi, Nikolu i Anu suočilo je s vanjskim svijetom.

"Radi se o muškarcu. Osoba koja ti je napisala pismo nekada je sjedila u toj stolici u kojoj ti sad sjediš", rekao joj je Big Brother.

Iako u nevjerici, pjevačica je ubrzo shvatila da je stiglo pisme njezine velike simpatije iz kuće - Luke Roka. Prije otvaranja pisma, Big Brother joj je ponudio dvije opcije: da pročita pismo čime se od nagrade skida 2000 kn ili da ga ne pročita, čime nagrada ostaje nepromijenjena.

"Naravno da ću pročitati Lukino pismo!", odlučna je bila Anezi i sa suznim očima počela je čitati Lukinu poruku. Stanari su događaj iz ispovjedaonice pratili na plazmi u dnevnom boravku, a niti oni nisu uspjeli suzbiti suze.

Nikolu je razveselio neočekivani dolazak njegovog kumčeta, s kojim je proveo pet minuta u tajnoj kući. Ana je ponovno testirana hoće li odabrati viši iznos na konačnoj nagradi ili će se susresti s bliskom osobom. Iako je mislila da će ponovno ispasti sebična, zanemarila je moguće komentare stanara i nakon  gotovo 90 dana susrela se sa svojom majkom.

Kako su protekli susreti, što je Luka poručio Anezi i kako su stanari reagirali na ove emotivne testove, pogledajte u priloženom videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay