Novosti

Novosti

NA MUKAMA!

Antonio dobio tajni zadatak!

Mladi Križevčanin mora igrati novu ulogu u BB kući.

Kako bi situacija u kući bila malo zanimljiva, Big Brother je Antonija poslao na tajnu misiju.

„Za izvršenje ovog zadatka imaš dva sata, tj. imaš vremena do vremena susreta. Prvi dio tvog zadatka je da sljedeća dva sata ne smiješ provesti družeći se sa Lucijom. Ne smiješ je agresivno izbjegavati, ali vrijeme trebaš provoditi s drugima.“, objasnio je Big Brother mladom Križevčaninu.

Antonio je, naime, naveo Bojana, Anu i Nikitu kao stanare s kojima si je najmanje blizak u kući, te je BB upravo njih odlučio iskoristiti i ubaciti ih u ovaj zadatak.

„Umjesto Nikite biti će sljedeći na ljestvici u zadatku će sudjelovati sljedeći na ljestvici, a to je Marin. Dakle, Bojan, Ana i Marin su troje stanara iz čijih ćeš razgovora u sljedeća dva sata trebati čuti barem jednu lijepu stvar koju oni trebaju reći o tebi.“, rekao je BB i dodao da njegov zadatak počinje po izlasku iz ispovjedaonice.

Hoće li Antonio uspjeti izvući nešto lijepo o sebi iz razgovora s Bojanom, Anom i Marinom te hoće li uspješno izbjegavati Luciju, ne propustite doznati u dnevnoj emisiji Big Brothera od 21:35 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay