Novosti

Novosti

Antonija Blaće posjetom šokirala stanare, a Bogo nenadano napustio BB kuću!
RTL

VEČER IZNENAĐENJA

Antonija Blaće posjetom šokirala stanare, a Bogo nenadano napustio BB kuću!

Veliko finale ovogodišnjeg izdanja najpopularnijeg reality showa na svijetu - Big Brothera - se bliži, a za nove napetosti večeras se pobrinuo sam Big Brother, koji je stanarima pripremio neočekivano iznenađenje - još je jedan stanar zauvijek napustio BB kuću!

Da je Big Brother ove sezone doista nepredvidiv, a stanari mogu očekivati neočekivano, vidjeli smo već mnogo puta, a glasnik loših vijesti večeras je ponovno bila upravo Antonija Blaće.

Posjetivši stanare u kući, šokirala ih je najavom kako će se večeras još jedan stanar potpuno neočekivano zauvijek pozdraviti sa svojim sustanarima!

Odlukom gledatelja, kuću je napustio 23-godišnji Splićanin Nikola Sedlar, popularni Bogo, koji je prikupio najmanje njihovih glasova!

Bogo je u BB kući proveo nešto manje od dva mjeseca, a bio je jedan od petero kandidata koji su, zahvaljujući svojim poslanim videozapisima, kratko vrijeme isprva proveli i u tajnome dijelu kuće, a njegov boravak u kući zasigurno je oblježio odnos s Anezi. Zgodna pjevačica mu je najviše prirasla srcu, a Bogo se nije libio priznati da se zaljubio. Hoće li od njihovog romantičnog odnosa biti nešto nakon što i Anezi napusti kuću, gledatelji će tek doznati, a dotad mogu uživati u novim zanimljivostima koje Big Brother svaki dan “servira” svojim stanarima.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay