Novosti

Novosti

BB stanarima: 'Tko treba napustiti kuću – Renata ili Nikita?'

NJEGOVA PRAVILA!

BB stanarima: 'Tko treba napustiti kuću – Renata ili Nikita?'

Bigi je pred stanare stavio težak zadatak. Oni se, naime, moraju odlučiti za jednu stanarku koja će biti s njima u kući.

Renata i Nikita poslane su u BB kuću s ciljem da uvjere stanare da se vraćaju u show gdje će se ponovno boriti za glavnu nagradu, a BB je odlučio odvojiti jednu od druge.

„Stanari, vi niste birali da Renata i Nikita uđu opet u kuću, ali ćete izabrati koja će od njih napustiti Big Brother!“, najavio je BB stanarima!

Tko treba napustiti Big Brother?

  •   51% (245) Nikita
  •   49% (236) Renata
Glasovanje je završilo

Orky je rekao da bi kuću trebala napustiti Renči, jer si je bolji s Nikitom. „Jedna i druga su mi zanimljive ali eto, ne znam što da više kažem!“, zaključio je Orky. S druge strane, Antonio je rekao da bi volio da Nikita napusti kuću jer si je on s njom bolji.

Što su stanari zaključili doznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:50 sati, a što vi mislite – koj abi trebala napustiti BB kuću – Renata ili Nikita, odgovorite u našoj anketi!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay