Novosti

Novosti

NOVA PODVALA

Dok je Antonio u ispovjedaonici komentirao svoj tajni zadatak, gdje su to nestali svi stanari?!

21-godišnji Križevčanin u ispovjedaonici je opušteno čavrljao s Bigijem, ne znajući da ga ostali gledaju na plazmi i spremaju podvalu...

Antonio se još jednom prisjetio svog ovotjednog tajnog zadatka tijekom kojeg se morao pobrinuti da na nekoliko sati ne komunicira s Lucijom te da od troje stanara s kojima je najmanje blizak čuje barem jednu pozitivnu stvar o sebi. Nagrada za uspješno izvršen zadatak bilo je emotivno putovanje koje je BB na taj način pripremio Luciji.

Ostali stanari to do ovoga trenutka nisu znali, a BB im je omogućio da Antonijevo priznanje slušaju na plazmi. ''Želio sam više od svega da Lucija prođe to emotivno putovanje, da joj braća uđu u ovu kuću. Sto puta bih to napravio za nju!'', iskreno je rekao.

''Big Brother želi da, kada izađeš iz ispovjedaonice, zagrliš baš svakog stanara'', kazao mu je Bigi, a kad su tu informaciju začuli ostali, pohitali su se sakriti u smočnicu.

Zbunjenom Antoniju nakon izlaska iz ispovjedaonice baš ništa nije bilo jasno, a kako je završila nova spačka i je li ih sam uspio pronaći, doznajte večeras u 23:05 na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay