Novosti

Novosti

Prisjetite se najvrućih trenutaka iz BB kuće!

VIDEO!

Prisjetite se najvrućih trenutaka iz BB kuće!

Osim smijeha, suza i svađa, neki su vrući trenuci u BB kući pobudili posebno zanimanje gledatelja! Prisjetite se onih najboljih!

1. Tijekom trećeg tjedna, stanari su imali ''vrući'' zadatak koji pamtimo sve do danas! Tijekom cijelog tjedna muškarci i žene trudili su se što vjernije uvježbati zahtjevni striptiz koji im je Big Brother puštao na plazmi u dnevnoj sobi. Dečki su zaplesali u zavodljivim crveno-crnim kombinacijama, a zatim su vruću koreografiju izvele i djevojke u crnim ogrtačima i korzetima.

2. Crnokosa Ana Kovačec zagolicala je maštu muških stanara koji nisu mogli skinuti pogled s nje otkako je ušetala u kuću. Da situacija bude bolja, Bigi je odlučio dodatno zakuhati stvar i tako Ani, kao posebnoj stanarki, dati poseban tretman što uključuje i masažu. Taj je zadatak zapao i 21-godišnjeg Antonija, koji je dobio ulogu masera. On se, naime, jako razveselio novom zadatku, baš kao i ostatak muškog dijela kuće koji su ih mogli gledati.

3. Iskrice između 23-godišnjeg Boge i 31-godišnje Anezi primijetile su se već od njegovog ulaska u glavni dio kuće, a njih dvoje najviše su vremena provodili zajedno. Da su neki osjećaji konačno izbili na površinu, moglo se zaključiti po onome što se proteklog tjedna događalo u spavaćoj sobi. Dok su ostali stanari mirno spavali, Anezi i Bogo malo su začinili svoj odnos slatkim šaputanjima, a čini se i prvim poljupcima!

4. Svaku večer Ana-Marija se ušuškavala kraj Bojana, no jedne večeri, zajedno s plahtama, Bojan se sakrio i jastukom. Oku Big Brothera nije promaklo pomicanje plahti, iako su Velikogoričanka i Siščanin mislili da će se uspjeti sakriti.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay