Novosti

Novosti

Prisjetite se najzanimljivijih trenutaka proteklog tjedna!
RTL

FOTOGALERIJA

Prisjetite se najzanimljivijih trenutaka proteklog tjedna!

Iza nas je još jedan zanimljiv tjedan u BB kući. U našoj fotogaleriji prisjetite se najboljih trenutaka!

Proteklih sedam dana u Big Brother kući obilježila su ponajprije emotivna putovanja stanara te susreti s članovima obitelji i prijateljima. BB je stanare ponovno odlučio testirati - kako bi vratili novac u fond glavne nagrade, morali su birati između emocija i novca, no svi su odabrali zagrliti najbliže. Antonija i Tomu BB je testirao i kroz tajne zadatke, koje su oni uspješno izvršili i tako osigurali emotivna putovanja Luciji, odnosno Orkyju.

Osim susreta, stanari su svakoga dana jedni druge morali rangirati prema različitim kriterijima. Tko je najljepši, a tko najinteligentniji? Tko je najveći manipulator, a kome je najviše stalo do pobjede? - bila su samo neka od pitanja koja su čekala stanare.

A osim što su dio novca u fond glavne nagrade mogli vratiti kroz emotivna putovanja, to su mogli učiniti i kroz niz različitih zabavnih dnevnih zadataka, poput kola (ne)sreće te izazova Mouthguard.

Zadatak rangiranje Najbolji trenuci trinaestog tjedna

Najboljih trenutaka u tjednu prepunom emocija i dobre zabave prisjetite se u našoj fotogaleriji, a večeras ne propustite još jednu napetu emisiju uživo te doznajte tko će od nominiranih zauvijek napustiti kuću i kakva je nova iznenađenja stanarima pripremio Big Brother! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay