Novosti

Novosti

Spontani i zabavni

Ovo su najbolji trenuci Ane i Tome iz ispovjedaonice!

Razgovori u ispovjedaonici znali su biti stvarno smiješni.

Tomislav i Ana vjerojatno su bili jedni od zabavnijih stanara ove sezone u ispovjedonici. Iznova su nasmijavali gledatelje svojim šalama, a mi izdvajamo njihova TOP 4 trenutka iz ispovjedaonice.

Bilo je tu glumljenja flertanja te trenutka kad je crveni tim odnio pobjedu u tjednom zadatku. Ana je u kući prebrodila i neke strahove, kao npr. onaj od puževa, budući da je Tomislav jednom od njih nadjenuo ime Miroslav, a u konačnici ga i poljubio pred 27-godišnjakinjom.

“Pa, Ana vidi kako je sladak!”, zadrikivao ju je Big Brother.

Tomislav nije propustio priliku ni oponašati govor i kretnje Bjelovarčanke, a jedan od njihovih posljednjih zajedničkih posjeta ispovjedaonici završio je duetom. Ana je zapjevala hit "Sahara" njihovog sustanara Marina, a Big Brother je uspio nagovoriti i Tomislava da se priključi pjevanju. Dvojac je ubrzo zajedno zapjevao, a kako su izgledali njihovi najsmješniji trenuci u ispovjedaonici, pogledajte u priloženom videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay