Novosti

Novosti

Totalni preokret: Ribica prihvatila 35 000 kuna i napustila Big Brother, a Marin se vratio u kuću!
RTL

TJEDAN PRIJE FINALA!

Totalni preokret: Ribica prihvatila 35 000 kuna i napustila Big Brother, a Marin se vratio u kuću!

Nova emisija uživo uvijek znači samo jedno – pregršt uzbuđenja i neočekivanih zagonetki koje je pripremio Big Brother!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer!

Voditeljica je još jednom podsjetila da su nominirani stanari: Tomo, Anezi, Lucija i Marin, te da gledatelji glasaju za svoju favorite, jer kao što to biva svake nedjelje, netko od nominiranih večeras će, nažalost, zauvijek napustiti Big Brother kuću.

Antonija se po prvi put večeras javila stanarima kako bi im najavila da će netko večeras zauvijek napustiti kuću.

Tako je, odlukom gledatelja, Marin Novaković zauvijek napustio kuću. Marin se potom pridružio Antoniji u studiju i rekao da mu je drago što je stigao toliko daleko, jer kako kaže, tome se nije nadao.

Nakon Marina, voditeljici se pridružio bivši stanar Nikola Sedlar Bogo, koji je u četvrtak napustio kuću te gledateljima rekao da je ostao dovoljno dugo, ali da koji dan više ne bi škodio. Također, čudno mu je što ga znaju prepoznati na ulici i upitati ga za dojmove.

Bogo je prošlog tjedna morao napisati stihove pjesme za Anezi koju je ona i otpjevala uz malu pomoć sustanara. Big Brother je bio zadovoljan izvedbom, a svoje stručno mišljenje dao je i Bogo koji se javio stanarima iz studija. "Jako sam zadovoljan kako ste to odradili. Svima predviđam blistavu karijeru!", kazao je Bogo stanarima.

Voditeljica je potom pozvala Marina na pozornicu i najavila mu da opet može ući u Big Brother kuću i postati finalist, ali pod jednim uvjetom. Naime, Marin može odabrati osobu kojoj će Big Brother ponuditi 35 000 kuna te ukoliko ona prihvati novac - napušta kuću, a Marin se vraća. Tako je Marin izabrao Ribicu, kojoj je BB predstavio ponudu.

"Bigi, ja ću to prihvatiti jer znam da je sigurno pa se dalje neću kockat.", kazala je Ribica, koja se potom pozdravila sa stanarima i rekla im da je prihvatila BB-ovu ponudu.

Ribica se ubrzo pridružila Antoniji u studiju, kojoj je otkrila da joj je favorit Ana. Nakon što je saznala da joj je Marin omogućio ponudu, rekla je da se nada da će on biti pobjednik. "Ja sam Ribica i uvijek sve mijenjam!", kazala je kroz smijeh.

Antonija je za kraj emisije ponovila da su u finalu Orky, Tomo, Lucija, Marin, Bojan, Ana, Antonio i Anezi, te da su linije za glasovanje otvorene!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay