Novosti

Novosti

'Guru Treba' ne prestaje oduševljavati fanove!
Instagram

INSTAGRAM!

'Guru Treba' ne prestaje oduševljavati fanove!

Bivša stanarka odlučila je na svojoj omiljenoj društvenoj mreži otkriti fanovima kako gleda na stanare.

Bivša BB stanarka Ana-Marija Brdek pod nadimkom „Guru Treba“ na Instagram profilu dijeli najrazličitije životne savjete, a nakon što je napustila BB kuću objavila je kratki video o stanarima. Čini se kako su njezini fanovi već na taj prvi video dobro reagirali, pa je odlučila napraviti još jedan, no ovog je puta je sudjelovao i Bogo! Osim što se Nikola Sedlar pridružio njezinom novom videu, Ana-Marija je odgovorila svom pratiteljima na vječno pitanje - zašto nisu vidjeli 'Guru Treba' u BB kući već samo Brdek.

"Mnogi su me pitali: "Zašto nismo vidjeli Guru Trebu u BB kući?" Ana-Marija Brdek je ona koja je htjela okusiti izolacijski izazov a Guru Treba je hobi i terapijski alterego mog emocionalnog pomaka od viđenja stvari prema pravilima današnjeg društva! Drago mi je da izražavate simpatije prema mome djelovanju kroz njen lik! U životu je bitno znati se nositi sa sobom i ostati pozitivan i prije svega siguran u svoje postupke! Uvidjeti da nisi počinio grešku već da si napravio svoja stajališta čvršćim je nešto što iznimno utječe na unutarnji mir", napisala je bivša stanarka uz objavljeni video. 

Čini se kako se njezin fanovima na Instagramu sviđa i ovaj video jer je Velikogoričanka u vrlo kratkom vremenu zaradila više od 2 000 pregleda!

 

A post shared by Ana-Marija Brdek (@guru_treba) on Apr 29, 2018 at 6:59am PDT

 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay